Mindenkit megtanítok kutyául

Online Kutya Gazda Tanácsadás Megoldom kutyád egy problémáját.

Minden kutya problémás egy kicsit. Ha csak egy problémát szeretnél megoldani a kutyáddal kapcsolatban, az online tanácsadást neked találtam ki.

12700,00 Ft Bruttó ár (nettó 10000,00 Ft)

Leírás

Az online tanácsadás keretében egyetlen egy problémával foglalkozunk és oldjuk meg. Az esetek nagy részében elég ha elmondod a problémádat, de az ideális az, ha a tanácsadás alatt a kutyád is a közelben van. A harmincéves kutyakiképző tapasztalaton elég arra, hogy néhány tíz perc alatt megoldjunk egy problémát. Persze nagyon fontos, hogy én a módszert tudom elmondani, azt neked a jövőben rendszeresen kell gyakorolnod a kutyáddal.

Az online kutya gazda tanácsadás ideje maximum 20 perc és egyetlen problémát fogunk megoldani, egyetlen problémára várj választ.

A tanácsadás kizárólag úgy vehető igénybe, hogy az időpontfoglaló rendszeremben időpontot foglalsz, ezt követően pedig a honlapomon megvásárolod a tanácsadást. Ezt követően fel foglak hívni és minden egyéb részletet egyeztetünk. Az online tanácsadás a Google Meet szolgáltatáson keresztül kerül lebonyolításra.

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.