Mindenkit megtanítok kutyául

Ajándék online kutya gazda Tanácsadás Ajándékozz online kutya gazda tanácsadást

Ez egy igazán jó ajándék kutyás családtagodnak, vagy barátodnak!

Minden kutya problémás egy kicsit. Ha azt látod, hogy szeretted, vagy barátod a kutyájával problémával kűzd, ajándékozz neki egy online tanácsadást!
Kérlek olvasd el a leírást, mert fontos tudnivalókat tartalmaz!

12700,00 Ft Bruttó ár (nettó 10000,00 Ft)

Maximális karakter0/3000)

Levél a címzettnek
Elküldjük a címzett e-mail címére.
Előnézet

Leírás

Az online tanácsadás keretében egyetlen egy problémával foglalkozunk és oldjuk meg. Az esetek nagy részében elég ha elmondod a problémádat, de az ideális az, ha a tanácsadás alatt a kutyád is a közelben van. A harmincéves kutyakiképző tapasztalaton elég arra, hogy néhány tíz perc alatt megoldjunk egy problémát. Persze nagyon fontos, hogy én a módszert tudom elmondani, azt neked a jövőben rendszeresen kell gyakorolnod a kutyáddal.

Az online kutya gazda tanácsadás ideje maximum 20 perc és egyetlen problémát fogunk megoldani, egyetlen problémára várj választ.

Hogyan használható az ajándék kártya.

Az ajándékkártyát Te vásárlod meg és én emailban küldöm el a megajándékozottnak. Minden ajándékkártya sorszámozott és csak egyszer felhasználható. A megajándékozott ezt a kártyát csak időpont egyeztetés után tud felhasználni, erről megkapja az információkat, az általam küldött levélben.

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.