Nyakas Gábor privát kutyatréning

Hogyan tudod elérni hogy a kutyád mindig figyeljen rád?

A kutya és a gazda kapcsolata, ahogyan egy emberi kapcsolat is, a figyelmen alapszik. Ha eltudod érni, a kutyád figyelmét minden élethelyzetben, akkor nincs olyan dolog amit ne tudnátok megoldani közösen.

Privát órám keretén belül megtanítok neked több olyan módszert amellyel bárhol bármikor eléred kutyád figyelmét! Annyit kell tenned, hogy felvedd velem a kapcsolatot és kérj egy privát kutyakiképző órát!

Nyakas Gábor privát kutyakiképzés

A kutyád meg fogja köszönni.

Nyakas Gábor privát kutyakiképzés
A foglalkozás történhet Budapest illetve Székesfehérvár valamit ezek vonzáskörzetében. Nincs kockázat! 100 % garanciát vállalok a munkámra

A valódi kiképzés
szeretettel kezdődik

Számos kutyakiképző rossz módszert, vagy technikát alkalmaz! Felesleges, vagy a hétköznapi életben nem hasznosítható gyakorlatokat mutatnak.

A legelső és legfontosabb dolog, hogy a kutyával megértessük, ha nyugodt és figyelmes feléd, csak akkor érheti el amit akar. Nem az a cél, hogy a kutyád megtanuljon számos “cirkuszi trükköt” vagy teljesen felesleges dolgokat! Úgy tanítom a kutyádat és téged is, hogy az első perctől mindketten élvezni fogjátok a munkát egészen a végéig!

Csoportos foglalkozásokon nem lehet ennyire személyre szabni a tréninget, és nem lehet ilyen gyorsan elérni az eredményeket! 

A privát kutyakiképző foglalkozásaimon alig két óra alatt mindketten érteni fogjátok, hogyan kell megtanítani, megtanulni egy-egy új dolgot!

De legfőbbképpen egymást!

Minden privát foglalkozás után figyelek rád és a kutyádra!

Amennyiben privát foglalkozáson kezded el elsajátítani kutyád kiképzését, minden esetben után követem a kutyás és a gazdát, tehát bármikor hívhatsz, ha segítségre van szükséged és telefonon állok rendelkezésedre.

Az általam kidolgozott módszerekkel gyorsan, könnyen tudod kedvencedet tanítani, mindezt úgy, hogy tényleg mindketten élvezni fogjátok a közös tanulást!

Nyakas Gábor privát kutyakiképzés

Boldog kutya
Boldog gazdi

Legtöbb esetben,már egyetlen privát foglalkozás is elég ahhoz,hogy meglegyen a kívánt eredmény! Nem kell hosszú fárasztó órákat töltened a kutyát tanításával! Ezen a tréningen megmutatom neked hogyan tudod napi 5-10 perc gyakorlással elérni a kívánt eredményt!

Ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy felhívsz egy időpontért.