Privát kutya tréning Nyakas Gáborral!

Ahhoz, hogy tanítsak, tanulnom kellett.

Először a kutyákról, majd rövid időn belül a gazdákról is. A kutyakiképzés alapja ugyanis a gazda és a kutya harmóniájának a megteremtése, ahhoz pedig mindkettőt ismerni kell, hogy ez a páros valódi harmóniában tudjon együttműködni.

Erről szólnak a privát óráim!

Számos módszer van arra, hogy ezt a harmóniát megteremtsük, de a leghatékonyabb módszer mindig az amelyik működik! Az én “tudományom” csupán arról szól, hogy megtalálom a legjobb módszert és technikát nektek!

Kutya tanítás hibák nélkül!

Kérd személyre szabott privát tréningem, és garantálom az eredményt neked akár már 1-2 óra után is. A privát órák célja elsősorban nem az, hogy a kutya megtanuljon parancsra ülni, visszahozni a labdát, fegyelmezetten sétálni. 

Az én privát foglalkozásaim arról szólnak, hogyan értsd meg a kutyádat és ő hogyan értsen meg téged.

Minden privát foglalkozás után figyelek rád és a kutyádra!

Amennyiben privát foglalkozáson kezded el elsajátítani kutyád kiképzését, minden esetben után követem a kutyás és a gazdát, tehát bármikor hívhatsz, ha segítségre van szükséged és telefonon állok rendelkezésedre.

Nyakas Gábor privát kutyakiképzés
Nem kell semmilyen a kutyád számára kellemetlen technikát, dominanciát alkalmazni!
Megtanítom neked a legfontosabb alap ismereteket,hogy könnyen, gyorsan tudd megtanítani a kutyádat szinte bármire!
Mindezt ráadásul úgy, hogy kedvenced is élvezze!
Nyakas Gábor privát kutyakiképzés

Én egy indikátor és segítő vagyok, hogy gazda és kutya megtalálja a közös hangot.

Senki ne gondolja azt, hogy a kutyakiképzés arról szól, hogy a kutyára ráerőltetjük az akaratunkat.

Senki ne gondolja azt, hogy a kutyakiképzés arról szól, hogy a kutyára ráerőltetjük az akaratunkat. A kutyakiképzés arról szól, hogy figyelembe vesszük a kutya veleszületett ösztöneit és képességeit,és erre alapozva építjük fel a megfelelő tréning technikát ami természetesen minden gazdi-kutya párosnál más és más!

Ez sikerül!

És soha többet nem lesz nehéz a közös tanulás kedvenceddel! Kérd privát személyre szabott tréningemet, és garantálom egy alkalom után már az eredményt!