Nyakas Gábor - Privát kutyakiképző foglalkozások

A privát foglalkozás esetén teljes mértékben a kutya-gazda párosra, vagy az egész családra szabom a foglalkozást! Minden eset egyedi, hiszen más feladatok várnak arra, aki egyedül él kutyájával és más arra, aki egy igazán jólnevelt családi kutyát szeretne nevelni.

Ezt a képzési formát úgy alkottam meg, hogy akár egyetlen alkalom elég legyen ahhoz, hogy elérjük a gazda számára kívánt eredményt!

Hogyan érem ezt el?

Természetesen, mint minden esetben itt is a gazdákat tanítom meg, mivel csak a kutya, a gazda/ gazdák és én vagyok jelen. Így teljes mértékben személyre, családra, az adott körülményekre és élethelyzetre tudom szabni a tanítás menetét, stratégiáját!

Hogyan kell ezt elképzelni?

 • • A foglalkozás elején teljesen feltérképezem a gazdát, gazdákat az életterüket valamint azt a környezetet amiben rendszeresen mozognak, élnek kedvencükkel, kedvenceikkel!
  • Kikérdezem minden esetben őket mi a kívánt cél a kutya tanítása során! Tapasztalataim szerint a legtöbben ezt nem tudják pontosan meghatározni, így segítek felállítani a pontos és releváns célt.
  • Ezután pedig megkezdem a foglalkozást, ami általában 90 percet vesz igénybe. Szükség esetén természetesen ez tarthat tovább is és nyilvánvalóan nem fogja növelni a foglalkozás díját!
  • Megmutatom a gazdáknak miként tanulnak a kutyák, hogyan tudják a napi rutinjuk részévé tenni a kutyával történő gyakorlást. Mikor, hol és mennyit kell gyakorolni ahhoz, hogy a kívánt cél minél hamarabb meglegyen.
  • Után követéssel folyamatosan figyelemmel kísérem a gazdákat és szükség esetén akár napi szinten kérhetnek telefonon segítséget. Valamint, amennyiben szükséges, van lehetőség személyes segítség kérésre is, amelynek időtartalma 10-15 perc és ezért sem számolok fel plusz díjazást.
Privát foglalkozások

Kiknek ajánlom ezt a tanulási formát?

 • Mindenkinek, akinek nehéz az idő beosztása miatt alkalmazkodni a csoportos foglalkozásokhoz.
 • Mindenkinek aki bármilyen oknál fogva nem szeretne, vagy nem mer részt venni más foglalkozásokon.
 • Mindenkinek, aki hatékonyabban, gyorsabban szeretne tanulni kutyájával együtt.
 • Mindenkinek, aki különleges, személyre szabott, kimagasló szintű oktatásra vágyik!

Azon ritka esetekben, amikor indokolt az egynél több foglalkozás, akkor is több hét elteltével következhet csak a második / esetleg a további foglalkozások.
Ennek az oka egyebek között az is, hogy így megtanul önállóan a kutyával dolgozni minden gazda.
Természetesen az előbb már említett telefonos vagy akár személyes segítség ez idő alatt folyamatosan kérhető tőlem!

close

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.