Mindenkit megtanítok kutyául

Online kutya gazda Képzés!

Ilyen lehetőség is csak nálam van!

Tudtommal még soha senki, nem próbálta meg az online képzést a kutyatartók világában. Mert azt gondolják, hogy nem lehetséges. Pedig nagyon is. Csak nyilván nem a kutyát hanem a gazdát kell képezni.


És, hogy hogyan működik?
Végtelenül egyszerű!
Alább találtok egy időpontfoglaló rendszert. Ami minden esetben a következő hét napot mutatja, ahol tudtok időpontot foglalni online órára – már ha van szabad időpont! Ha nincs menj egy hetet – vagy kettőt – előre, ott vélhetőleg találni fogsz.

A rendszer segítségével foglalj le egy időpontot és figyelmesen olvasd el a szinte azonnal megérkező igazoló e-mailt, mert abban fogod megtalálni azt a linket ahol ki tudod fizetni az online képzés díját. (Olvasd el a foglalási szabályzatot!) ha lefoglalod de nem fizeted ki a foglalást 12 órán belül, a foglalásodat töröljük.

Az online kutya gazda képzés ára

Az Onlin kutya gazda Képzés ára foglalkozásonként bruttó 30 000 Ft. A Foglalkozást előre meg kell vásárolni a rendszeren keresztül. Utólagos fizetésre nincs mód! 

Lehetőséged van a foglalási időpontod megváltoztatására is. Annyit kell tenned, hogy a foglalást visszaigazoló emailben található linkre kattintasz és keresel egy másik szabad időpontot.

És lehetőséged van az időpontot végleg lemondani! Ám ebben az esetben nem tudom Neked visszatéríteni a teljes árát az órának, hiszen a meghiúsulástól föggetlenül banki költségek merültek fel, és bizony az időpont is foglalt volt addig, amíg le nem mondtad.
Ezért a lemondás költségéből visszatartunk ha a foglalkozás kezdete előtt legalább 5 nappal mondod le a foglalkozást 30%-ot. Ha 5 napon belül 50%-ot.

Mit kapsz ebben az egy órába?

Amit Te szeretnél tudni!

A foglalási űrlapon van egy megjegyzések lehetőség, amit töltsd ki, hogy fel tudjak készülni az adott problémára, amit a foglalkozás során meg fogunk beszélni és meg fogunk oldani.

Természetesen – ahogy ezt már megszokhattátok tőlem a privát és a csoportos képzéseimen is – mindenkinek biztosítok telefonos utánkövetést. Azaz az online óra után, amikor a kutyáddal a gyakorlatokat végzed és elakadsz, felhívhatsz és megpróbáljuk közösen megoldani az elakadást. 

Hogyan történik lebonyolítása

Miután a foglalásod megtörtént és a foglalkozás árát kifizetted, munkatársaim eljuttatják hozzám a te személyes eléréseidet én pedig telefonon fel fogom venni veled a kapcsolatot egy rövid megbeszélésre.
Ezt követően kapni fogsz tőlem egy Google Meet meghívot a megfelelő időpontra, amin meg fogjuk tartani az Online kutya gazda Képző foglalkozást.

Kiemelten fontos információk

Kérlek figyelmesen olvasd el továbbá az alábbi szabályzatokat is, mert csak ezezen információk birtokában véglegesítheted majd az időpontfoglaláspdat.

Foglalási szabályzat
Fizetési szabályzat
Lemondási szabályzat

Figyelem!

Havonta csupán 10 órát tudok erre szánni. Igaz ugyan, hogy több időpont lehetőséget látsz -, hogy választani tudj! -, de amint betelik a tíz időpont, már csak a következő hónapra tudsz foglalni. 
Nem csak az időpontot kell lefoglalnod, hanem meg is kell vásárolnod az alábbi linken az Online kutya gazda Képzést!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.