Nyakas Gábor Kutyatréner

Nyakas Gábor kutyatréner

Gyerekkoromban mindenki kinevetett amikor azt mondtam, kutyakiképző akarok lenni!

Elengedhetetlen, hogy a gazda és a kutya egyaránt élvezze a közös tanulás minden pillanatát; már az elején mindenkit meg akartam tanítani “kutyául”. Amíg az osztálytársaim gúnyolódtak rajtam, addig a felnőtt családtagok, ismerősök azt mondták, hogy ebből soha nem fogok megélni. A kezdetek kezdetén rájöttem arra, hogy kitartónak kell lennem; azt is tisztán láttam, hogy elsősorban a kutyák gazdáit kell megtanítanom a kutyáik tökéletes megértésére. Hisz szükség van rá, hogy megértsék a kutyáik jelzéseit és, tudják melyik a legjobb módszer a tanításhoz kedvenceik számára.

Az évek folyamán nagyon sokat tanultam és rengeteg kutyaiskolát, kutyakiképzőt figyeltem meg azért, hogy minél jobb saját módszert tudjak alkotni!

  • Külön programot találtam ki a kutyaovi témakörében, hogy már a kölyök korban helyesen rögzüljön a tréningek során a tudás. A csoportos kutyakiképzés területén számos új innovációt találtam ki és szerintem sok esetben forradalmasítottam is!

  • Mára egyedülálló és rendkívül hatékony módszert dolgoztam ki az összes területen amivel foglalkozom!

  • Ha privát kutyakiképzésről vagy csoportos kutyaiskoláról van szó biztosan tudom ígérni, hogy a kulcsfontosságú és a minden napos élethez szükséges tudást fogom átadni, fölösleges körök nélkül mindenkinek!

  • Valamint az is nagyon fontos szempont, hogy a foglalkozások alatt az elejétől a végéig a kutya és a gazda nagyszerűen érezze magát!

Természetesen minden szolgáltatásomra 100 % garanciát vállalok!

Tanfolyamok, rendezvények, események

There is no Event

close

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.