Nyakas Gábor kutyaiskola
Keresés
Close this search box.

Lemondási szabályzat

Az Online Gazdi Képző foglalkozás lemondására van lehetőség.
Abban az esetben ha a foglalkozást annak megkezdése előtt legalább 5 nappal mondod le
kénytelenek vagyunk a foglalozás árának a 30%-át visszatartani és csak a 70%-át térítjük vissza.

Abban az esetben ha a foglalkozást annak megkezdése előtt 5 napon belül mondod le kénytelenek vagyunk a foglalozás árának a 50%-át visszatartani és csak a 50%-át térítjük vissza.
A foglalkozást lemondani a foglalkozás megrendelését igazoló mail legalsó linkjén keresztül lehet. A lemondásról a rendszerünk értesítést küld nekünk és az értesítés követően munkatársunk fel fogja venni a kapcsolatot veled a kifizetés  egyeztetéséről.

Viszmajor esetén vagy ha rajtad kívül álló körülmények miatt nem tudsz részt venni a foglalkozáson azt javasoljuk, hogy válassz egy másik időpontot. Ha ez nem lehetséges akkor lehetőséged van, hogy az info@kkv-onlinemarketing.info mail címre írsz egy levelet, amiben megindoklod, hogy miért szeretnéd a teljes árát visszakérni a foglalkozásnak. A levél elolvasása után vállalkozásunk vezetősége méltányossági alapon erről dönthet. De felhívjuk a figyelmedet, hogy ez csak nagyon kevés esetben lehetséges.

 

A foglalkozást Nyakas Gábor is lemondhatja minden különösebb indoklás nélkül. Ebben az esetben felajánlunk Neked egy másik időpontot, vagy időpontokat.
Ha egyik sem felel meg, akkor a foglalkozás teljes árát visszautaljuk neked.

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.