Események betöltése

Szolnok Kutyareform

2022.05.08. / 10:00 - 12:00

Ha érdekel, hogy egy profi kutyatréner miként oldja meg a kutyákkal kapcsolatos hétköznapi problémákat, akkor vegyél részt a KUTYAREFORM előadáson! Nyakas Gábor fiatal kora óta a kutyák bűvkörében él, s a velük való kapcsolata környezetében már legendássá vált. Külföldön a magyar kutyasuttogóként ismerik, ugyanis ő Cesar Milan előadásainak magyar szakmai referense! Módszerei forradalmiak, egyedülállók, de legfőképp: HATÁSOSAK!  Az előadás interaktív, hiszen Gábor a színpadon a közönség soraiból véletlenszerűen kiválasztott kutyákkal hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtott megoldásait mutatja be.
Soha nem tartok két egyforma előadást!
Ebből következik, hogy bár mindegyik előadásnak van egy bevezető részre ahol olyan alap dolgokat magyarok el ami után mindenki számára érthető lesz hogy miként tanulnak a kutyák és hogyan tudjuk gyorsan könnyen és a számukra is élvezetesen megtanítani a különböző dolgokat.
Minden előadásnak van ezentúl egy speciális témája!
Amely mindig fel van tüntetve az eseményben!
Az előadás végig interaktív lényegében a közönség tudja alakítani a program menetét!
Hiszen hozzászólhatnak és kérdéseket tehetnek fel az előadás alatt!
A KUTYAREFORM előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem a kutyák általános viselkedését és jelzéseit!

Eddig már ennyien jelentkeztek az előadásra: 157

Oszd meg másokkal is!

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2022.05.08.
Időpont:
10:00 - 12:00
Esemény kategória:

Helyszín

Szolnok Kutyareform
Tiszaligeti stny. 14.
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google Térkép