Mindenkit megtanítok kutyául

Loading Events

Szolnok Kutyareform

A modern kutyatartás egyik forradalmi aspektusára fókuszálunk: az online kutya gazda képzésre. Ahogy az élet minden területén, a digitális világ térhódítása a kutyakiképzés világát sem hagyta érintetlenül, és egyre többen választják az online platformokat a kutyájuk neveléséhez és képzéséhez. De miért éppen az online tér, és miért olyan vonzó ez a modern megközelítés?

Ha érdekel, hogy egy profi kutyatréner miként oldja meg a kutyákkal kapcsolatos hétköznapi problémákat, akkor vegyél részt a KUTYAREFORM előadáson! Nyakas Gábor fiatal kora óta a kutyák bűvkörében él, s a velük való kapcsolata környezetében már legendássá vált. Külföldön a magyar kutyasuttogóként ismerik, ugyanis ő Cesar Milan előadásainak magyar szakmai referense! Módszerei forradalmiak, egyedülállók, de legfőképp: HATÁSOSAK!  Az előadás interaktív, hiszen Gábor a színpadon a közönség soraiból véletlenszerűen kiválasztott kutyákkal hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtott megoldásait mutatja be.
Soha nem tartok két egyforma előadást!
Ebből következik, hogy bár mindegyik előadásnak van egy bevezető részre ahol olyan alap dolgokat magyarok el ami után mindenki számára érthető lesz hogy miként tanulnak a kutyák és hogyan tudjuk gyorsan könnyen és a számukra is élvezetesen megtanítani a különböző dolgokat.
Minden előadásnak van ezentúl egy speciális témája!
Amely mindig fel van tüntetve az eseményben!
Az előadás végig interaktív lényegében a közönség tudja alakítani a program menetét!
Hiszen hozzászólhatnak és kérdéseket tehetnek fel az előadás alatt!
A KUTYAREFORM előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem a kutyák általános viselkedését és jelzéseit!

Eddig már ennyien jelentkeztek az előadásra: 156

A megosztás törődés!

Facebook
Pinterest
Email

Social Media