Mindenkit megtanítok kutyául

Loading Events

Dog Tour Érd

A modern kutyatartás egyik forradalmi aspektusára fókuszálunk: az online kutya gazda képzésre. Ahogy az élet minden területén, a digitális világ térhódítása a kutyakiképzés világát sem hagyta érintetlenül, és egyre többen választják az online platformokat a kutyájuk neveléséhez és képzéséhez. De miért éppen az online tér, és miért olyan vonzó ez a modern megközelítés?

Problémamegoldó Dog Tour

A jelenlévő gazdik problémáira összpontosítva✅
Ezen a problémamegoldó Dog Tour-on most azokra nehézségekre fogunk fókuszálni, amelyek a legnagyobb fejtörést okozzák nektek kutyáitok tanítása, nevelése során.
?‍?
Természetesen mint mindig most is megtanítom a legfontosabb alap dolgokat, hogy ezzel jó alapot adva a tanuláshoz gyorsan, könnyen tudjátok kedvenceiteket tanítani.
?
Egyesével végig megyünk mindenkinek a kutyáján és problémakörén, amire én a szokott módon már ott a helyszínen hatékony és működő megoldást fogok adni.
Ezeket a technikákat nemcsak ott a helyszínen fogja nagyon élvezni az összes kutya, hanem a későbbiekben a veletek történő közös tanulás során is!
?
Ha szeretnél ezen a 2-3 órás foglalkozáson olyan tudásra szert tenni, amely a későbbiekben bárhol, bármikor tudni fogod mit kell tenned a kutyáddal, nincs más dolgod mint SMS-ben jelentkezni a következő telefonszámon:
?
06305011309
Add meg a nevedet a kutyád fajtáját és korát valamint azt, hogy melyik Dog Tour-ra jelentkezel.
Mindenki kapni fog egy visszaigazoló üzenetet.

A jelentkezők létszáma maximum 12 fő ezért érdemes minél hamarabb jelentkezned, hogy ne maradj le erről a lehetőségről.
Rossz idő esetén időben mindenkit személyesen telefonon fogok értesíteni az időpont módosításáról.
✏️
A részvételi díj 10 000 Ft, amit mindenkinek a helyszínen kell befizetnie.
Figyelem!
Amennyiben jelentkezel, de nem jössz el, akkor a későbbiekben nem lesz lehetőséged ezeken a foglalkozásokon részt venni.

Jelentkezési határidő: október 29. 23:59
?Helyszín: Érd, Velencei út 39-41, Aréna mögötti füves terület

A megosztás törődés!

Facebook
Pinterest
Email

Social Media