Csoportos tanfolyamok

Nyakas Gábor kutyakiképző által tartott tanfolyamok.

Megtanítsalak kutyául?

Ahhoz, hogy megértsd a kutyád és ő is megértsen téged, mindkettőtöknek meg kell tanulni a másik nyelvét. Kutyakiképző tanfolyamaim pontosan ebben segítenek. Megtanulni kommunikálni a kutyáddal!

Az évek folyamán nagyon sokat tanultam és rengeteg kutyaiskolát és kutyakiképzőt figyeltem meg azért, hogy minél jobb saját módszert tudjak alkotni!

Külön programot találtam ki a kutyaovi témakörébe, a csoportos kutyakiképzés területét számos új innovációval segítettem és szerintem sok esetben forradalmasítottam is!

Szerintem mára egyedülálló és rendkívül hatékony módszert dolgoztam ki az összes területen amivel foglalkozom!

 

Ha privát kutyakiképzésről vagy csoportos kutyaiskoláról van szó biztosan tudom ígérni, hogy a kulcsfontosságú és a mindennapi élethez szükséges tudást fogom átadni,fölösleges körök nélkül mindenkinek!

Valamint azt is garantálom, hogy a foglalkozások alatt az elejétől a végéig a kutya és a gazda nagyszerűen fogja érezni magát!

A kutyaiskolánkban a csoportos kutyakiképzésnek számos jótékony hatása van! Nagyon sokan azt gondolják, hogy ez csak a kutyákra hat jótékonyan, de a gazdákra legalább annyira! Amíg a kutyák megtanulják a legfontosabb dolgokat és elindulnak a szocializáció útján, addig ezzel párhuzamosan a gazdák is rengeteget tanulnak, és ami a legfontosabb nemcsak a saját kutyájukról!  A gazdák kiszakadnak egy kicsit a hétköznapok rohanásából és legalább egy órát olyan közegben töltenek el amely kikapcsolja és feltölti őket. Nem elhanyagolható tény, hogy azonos érdeklődésű körrel rendelkező emberek mindig jobban ki fognak jönni egymással. A kutyaiskolákban nemcsak kutya barátságok jöhetnek létre, hanem bizony nagyon jó emberi kapcsolatok is!

Milyen kutyáknak ajánlott a kutyaiskola?

A következő a válaszom röviden!

MINDEGYIKNEK!

Mindenhol elmondom mindig, hogy én elsősorban a gazdákat tanítom!

Hiszen így tudom elérni, hogy bárhol bármikor tudják a gazdák kezelni a kutyáikat!

Teljesen mindegy milyen fajta kutyád van vagy milyen keverék neki és neked is szükséged van a megfelelő tudásra!

Sajnos ezt a tudást nem fogod tudni megszerezni minden kutya iskolában!

Hiszen ahogy minden szakmában itt is vannak profi és” kutyaütő” szakemberek!

A közeljövőben induló csoportos kutyakiképző foglalkozások

Jelenleg nincsenek közelgő események

close

Iratkozz fel hírlevelemre!

Értesülj minden fontos új hírről, blogom nemsokára rendszeresen megjelenő tartalmairól, a Kutyareform, a Dog Tour eseményekről.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.